Gold-Coast Grouper with Mojo Marinara
Gold-Coast Grouper z Mojo Marinara może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.8 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 211 kalorii, 34g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Jeśli masz zieloną cebulę, tymianek, ananas i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gold Coast French Toast Recipe, Pan-Seared Grouper kanapki z Mojo Mayo, oraz Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj zieloną cebulę, ananas, mango, papryka, jalapeo, i 1 łyżeczka tymianku; podsmażyć 2 protokół.
Dodaj pomidor czysty, sok z limonki, 1/4 łyżeczki soli i czarny pieprz; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 5 minut.
Zdjąć z ognia; zachować ciepło.
Rybę natrzeć 1 łyżeczką tymianku i 1/4 łyżeczki soli.
Umieść rybę na patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania. Łyżka mieszanki mango równomiernie na rybie.
Piec w temperaturze 400 przez 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować, gdy zostanie przetestowana widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 46 dolarów za butelkę.
![Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris]()
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Jasny żółty / złoty kolor, dość jasny. Wspaniały dymny aromat, typowy dla tego winogrona na wapieniu w Alzacji(brak nowego dębu w naszych winach, po prostu bardzo długi całkowity kontakt z osadem). Niektóre lekkie redukcyjne aromaty, które rzeczywiście pasują do stylu suchego Pinot-Gris. Podniebienie jest bogate i kremowe, o aksamitnej konsystencji, ale w pełni suche. Jest to łatwe wino do picia teraz, ponieważ nie ma zbędnej wagi. Wykończenie jest ładne i okrągłe, ale w pełni suche. Złożona mieszanka wapienia zapewnia doskonałą równowagę kwasową i pewną wagę. W ciągu najbliższych kilku lat powinno się ono bardzo dobrze rozwijać.