Gofry Z Brązowym Masłem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na poranne posiłki, więc spróbuj gofrów z brązowym masłem. Jedna porcja zawiera 405 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,04 zł za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz koperty aktywne drożdże, mąkę, syrop klonowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Yeasted Wafle, Yeasted Wafle, oraz Gofry Na Noc dla podobnych receptur.
Instrukcje
Roztopić 3/4 szklanki masła w średnim rondlu na średnim ogniu i gotować, często mieszając, aż masło się spieni, a następnie brązowieje (nie palić), 5-8 minut.
Wlać do średniej miski; ostudzić.
W dużej misce ubić mleko, maślankę, cukier, drożdże i sól.
Ubij w mące i brązowym maśle; przykryj folią i pozostaw ciasto w temperaturze pokojowej co najmniej 8 godzin i do 12 godzin.
Podgrzewaj gofrownicę, aż będzie bardzo gorąca.
Jajka i sody oczyszczonej ubić na ciasto. Zalać gofrownicę sprayem zapobiegającym przywieraniu i wlać ciasto na gofrownicę, rozprowadzając ją na pokrycie powierzchni (ilość potrzebnego ciasta będzie się różnić w zależności od maszyny). Gotować gofry na złoty kolor i gotować przez.
Podawać natychmiast z syropem klonowym i więcej masła.