Gofry Pełnoziarniste
Pełnoziarniste gofry mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 11g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 1,02 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 50 minut. Mieszanka cukru, olej arachidowy, maślanka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Gofry Pełnoziarniste, Gofry Pełnoziarniste, oraz Gofry Bananowe Pełnoziarniste dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać drożdże nad wodą w dużej misce do mieszania; odstawić do spienienia, o 5 protokół.
Dodać maślankę, olej, cukier i mąkę i ubijać na gładką masę. Przykryć miskę folią i przechowywać w lodówce na noc.
Ubijamy płatki owsiane, białka, sodę oczyszczoną i sól do ciasta waflowego, aż będzie gładka. Lekko mglić gorącą gofrownicę sprayem do gotowania.
Dodaj około 1/3 szklanki ciasta do każdej sekcji, za pomocą tylnej części łyżki, aby rozłożyć ciasto na krawędzie. Gotować, aż gofry są chrupiące i złoty kolor, 5 do 7 protokół. Powtórz z pozostałym ciasto.
Podawać z syropem klonowym.