Gofry cytrynowo-migdałowe mogą być tylko śniadaniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 5G białka, 17g tłuszczu i w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 10. Za 87 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś cukier, skórkę z cytryny, sól morską i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 6 osób próbowało i polubiło ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Gofry cytrynowo-migdałowe z kremem cytrynowym, Gofry Z Masłem Migdałowym, oraz Gofry Z Mąki Migdałowej.
Podgrzej miód, sok z cytryny i skórkę z cytryny na średnim ogniu w małym rondelku, od czasu do czasu mieszając, aż będzie ciepły, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Skórka Cytrynowa
Miód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
W przypadku gofrów: ubij białka, aż będą gęste i przytrzymaj miękkie szczyty za pomocą trzepaczki lub elektrycznego miksera ręcznego w średniej misce, około 2 minut.
Dodaj mąkę uniwersalną, mąkę migdałową, proszek do pieczenia i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna
Proszek Do Pieczenia
Mąka Migdałowa
Sól
5
Mieszaj do uzyskania gładkości.
6
Złóż białka, masło i kawałki czekolady, jeśli używasz do ciasta. Korzystając z ilości zalecanej przez instrukcje producenta gofrownicy, około 1/3 szklanki ciasta na każdy gofr, wlej ciasto do nagrzanego gofrownicy. Gotuj gofry na złoty kolor, 3 do 4 minut.