Party Poppers
Need a gluten free I primal hor d ' oeuvre? Party Poppers może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 24 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 202 kalorie, 6G białka, oraz 16G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz specjalnie wyselekcjonowany bekon z hickory, specjalnie wyselekcjonowany ser brie, daty Southern grove i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 18%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pomysły na kolację na włoskie przyjęcie tematyczne, Old Fashioned Carnival Party {Party in a Box Giveaway}, oraz Poppery BLT.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Daktyle przeciąć na pół, wzdłuż.
Pokroić brie na kawałki wielkości kęsa, o wielkości orzeszka.
Umieść kawałek brie i 4 kawałki migdałów na otwartej połowie daty.
Połóż drugą połowę na wierzchu.
Ćwiartki boczku, zawiń szczelnie wokół nadziewanej daty i zabezpiecz wykałaczką.
Blachę do pieczenia wyłożyć folią i na wierzchu ułożyć owinięte daktyle.
Piec przez 15 minut lub aż boczek będzie chrupiący.