Gofry cynamonowo-kukurydziane z syropem jabłkowo-cynamonowym
Gofry cynamonowo-kukurydziane z syropem jabłkowo-cynamonowym to bezglutenowe poranny posiłek. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 325 kalorii, 3G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.7 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jeśli masz syrop o Smaku klonowym, wymieszaj, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Gofry jabłkowo-cynamonowe z syropem cynamonowym, Gofry jabłkowo-cynamonowe z syropem jabłkowym, oraz Pełnoziarniste naleśniki cynamonowe z syropem cynamonowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce do mikrofalówki, wymieszać nadzienie ciasto i syrop klonowy. Kuchenka mikrofalowa odkryte na wysoki 1 do 2 minut lub do ciepłego; odstawić.
Gofrownica ciepła. (Gofrownice bez powłoki zapobiegającej przywieraniu mogą wymagać szczotkowania olejem roślinnym lub spryskiwania sprayem do gotowania przed dodaniem ciasta do każdego gofra.)
W średniej misce wymieszaj składniki gofrów łyżką do wymieszania.
Wlać ciasto na gorącą gofrownicę. (Sprawdź instrukcje producenta dla zalecanej ilości ciasta.) Zamknij pokrywę gofrownicy.
Piec 4 do 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra. Powtórz z pozostałym ciasto.