Gofry Bananowo-Orzechowe

Gofry Bananowo-Orzechowe
Gofry bananowo-orzechowe to bezglutenowe i wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 70 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12 i kosztuje 14 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, jajko, mleko i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Borówka Banan Orzech Pieczone Płatki Owsiane, Masło orzechowe bananowe z kakao (Paleo, Wegańskie + Pełno30), oraz Gofry Bananowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzewać gofrownicę; smarować olejem roślinnym lub skracać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
2
Wymieszać składniki aż do wymieszania.
3
Wlać na środek gorącej gofrownicy. Zamknij pokrywę gofrownicy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GofrownicaGofrownica
4
Piec około 5 minut lub do zatrzymania gotowania na parze. Ostrożnie wyjąć gofra.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Magazyn