Gnocchi z sosem Garlicky Red Clam
Gnocchi z sosem Garlicky Red Clam może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Garlicky Clam Pizza Z Grilla, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Sos Hoisin Garlicky dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól.
Podczas gotowania gnocchi, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać cebulę i czosnek; gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać z pomidorami i małż. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować 10 minut lub aż gruby. Bazylia wymieszać w sosie; gotować 30 sekund.
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 44 dolarów za butelkę.
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Jasny rubinowy czerwony kolor. Na nosie nuty jeżyn, skóry, wiśni i czerwonej porzeczki z odrobiną lukrecji, grafitu i tytoniu. Słodkie i trwałe taniny.