Gnocchi z sosem Garlicky Red Clam

Gnocchi z sosem Garlicky Red Clam
Gnocchi z sosem Garlicky Red Clam może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru przystawek. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,52 zł za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, cebulę, bazylię i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 56%. Spróbuj Garlicky Clam Pizza Z Grilla, Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, oraz Sos Hoisin Garlicky dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
(duża Tuba)(duża Tuba)
2
Podczas gotowania gnocchi, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać cebulę i czosnek; gotować 5 minut lub do miękkości, często mieszając. Wymieszać z pomidorami i małż. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień,i gotować 10 minut lub aż gruby. Bazylia wymieszać w sosie; gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Ziemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią KostkęZiemniaki Yukon Gold, Umyte I Pokrojone W średnią Kostkę
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Podawać nad gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to świetny wybór dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 44 dolarów za butelkę.
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Poggerino Chianti Classico Bugialla Riserva
Jasny rubinowy czerwony kolor. Na nosie nuty jeżyn, skóry, wiśni i czerwonej porzeczki z odrobiną lukrecji, grafitu i tytoniu. Słodkie i trwałe taniny.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn