Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Gnocchi z krewetkami, szparagi, i Pesto spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 408 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.87 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką wodę, orzeszki piniowe, czosnek w butelce i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto, Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto, oraz Domowe Ricotta Gnocchi z pesto ze szparagów.
Instrukcje
1
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec Holenderski
2
Dodaj gnocchi do patelni; gotuj 4 minuty lub do zakończenia (gnocchi wzrośnie do powierzchni).
Gnocchi bardzo dobrze współpracuje z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti D. O. C. G. () z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.