Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto

Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Gnocchi z krewetkami, szparagi, i Pesto spróbować. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 408 kalorii, 32G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.87 za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pod ręką wodę, orzeszki piniowe, czosnek w butelce i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto, Gnocchi z krewetkami, szparagami i Pesto, oraz Domowe Ricotta Gnocchi z pesto ze szparagów.

Instrukcje

1
Przynieś 2 ćwiartki wody do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodaj gnocchi do patelni; gotuj 4 minuty lub do zakończenia (gnocchi wzrośnie do powierzchni).
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć łyżką szczelinową; umieścić w dużej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj szparagi i krewetki na patelni; gotować 5 minut lub aż krewetki są gotowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
KrewetkiKrewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Drenaż.
6
Dodaj mieszaninę krewetek do gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
KrewetkiKrewetki
7
Pozostałe 1 łyżka wody, bazylia i następne 4 składniki (przez czosnek) połączyć w robocie kuchennym; proces aż będzie gładki, zeskrobując boki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
BazyliaBazylia
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
8
Skropić olej przez rynnę spożywczą z włączonym Robot kuchenny; proces aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
9
Dodaj mieszaninę bazylii do mieszanki krewetek; wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrewetkiKrewetki
BazyliaBazylia
10
Podawać natychmiast.

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Gnocchi bardzo dobrze współpracuje z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Spalletti Chianti D. O. C. G. () z oceną 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Spalletti Chianti D. O. C. G.
Produkowane głównie z winorośli Sangioveto z Poggio Reale estate, to klasyczne wino pokazuje nuty ziemi i skóry na nosie z drewnianym wydźwiękiem. Owoce są czyste i miękkie, z delikatnymi taninami na finiszu.
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn