Gnocchi Nicoise

Przepis Gnocchi Nicoise może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 47 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 22g białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 607 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 2,74 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 3 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Mieszanka koszernej soli i pieprzu, oliwa z oliwek, skórka pomarańczowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Jagnięce Ragu z ziemniaczanym Gnocchi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate, Gnocchi alla romana (Roman Semolina Gnocchi), oraz Gnocchi-Patelnia Z Kurczakiem Gnocchi.
Instrukcje
Rozgrzać olej na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodać boczek i czosnek; gotować, aż boczek zaczyna brązowy, o 4 protokół.
Dodać mieloną wołowinę; gotować, mieszając, 3 protokół.
Dodaj brandy, szalotki, marchew, seler i koncentrat pomidorowy; gotować, aż warzywa zmiękną, o 4 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Zmiażdżyć pomidory na patelni rękami i dodać soki z puszki. Wymieszać bulion, liść laurowy, skórkę pomarańczową i oliwki. Doprowadzić do duszenia i obniżyć ogień; przykryć i gotować 20 protokół. Odkryć, zwiększyć ogień i doprowadzić do wrzenia, aby zagęścić sos.
Przynieś duży garnek osolonej wody do wrzenia gnocchi, aż jeden unosi się na górze, o 1 minutę.
Spuścić natychmiast, aby zapobiec gnocchi staje się mushy.
Zdjąć skórkę pomarańczową i liść laurowy z sosu i doprawić solą i pieprzem. Wrzucić gnocchi z sosem.
Zdjęcia Antonis Achilleos
Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla Gnocchi. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 57 dolarów za butelkę.
![Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione]()
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Intensywna rubinowa czerwień. Mocny i bogaty w pikantne i balsamiczne nuty, a następnie aromaty owoców czerwonych jagód. Delikatne, eleganckie taniny zachwycają podniebienie zapowiadając przyjemny i długi posmak.