Gnocchi alla Romana

Gnocchi alla Romana
Gnocchi alla Romana może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 177 kalorii, 8G białka, oraz 9g tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 22 minuty. Mieszanka parmezanu, jajko, rosół z kurczaka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Z łyżeczką wynik 25%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Gnocchi alla romana (Roman Semolina Gnocchi), Gnocchi Alla Romana, oraz Manicotti Alla Romana dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Lekko olej małą blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
2
Wymieszać bulion, mąkę z kaszy mannej i sól w ciężkim średnim rondlu na średnim ogniu, aż mieszanina pęcherzyków i jest bardzo gęsta, około 10 minut. Ubić jajko w dużej misce. Stopniowo ubić mieszaninę kaszy mannej do jajka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Przenieść mieszaninę gnocchi na przygotowaną blachę do pieczenia, rozprowadzając ją, tworząc warstwę o grubości 1/2 cala. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż mieszanina gnocchi jest zimna i firmy, co najmniej 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Rozgrzej brojlery. Obficie masło 10-calowy talerz zapiekany średnicy. Używając foremki do ciastek o średnicy 2 cali, Wytnij rundy z mieszaniny gnocchi. Ułóż gnocchi w przygotowanym naczyniu do pieczenia / zapiekania, lekko nakładając się na siebie.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki DekoracyjneCukierki Dekoracyjne
Pełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do PodaniaPełnoziarniste Bułki Obiadowe, Do Podania
5
Posmaruj pozostałe masło na gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
6
Posypać serem i pieprzem, w razie potrzeby. Broil, aż gnocchi są ogrzewane przez i zaczyna się brązowy, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn