Glazurowane Ciasto Z Maślanką Cytrynową

Glazurowane Ciasto Z Maślanką Cytrynową
Glazurowane ciasto maślanki cytrynowej może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis deser. Jedna porcja zawiera 260 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 16 i kosztuje 36 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, jajka, maślankę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Muffinki Z Maślanką Cytrynową, Szkliwione ciasteczko Meyer Lemon z maślanką i suszonymi jagodami, oraz Niedzielny Brunch: Pączki Z Maślanki Glazurowanej.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować ciasto, połącz skórkę i 3 łyżki soku w małej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
10-calowa patelnia w sprayu do gotowania; 2 łyżki cukru granulowanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kugelhopf PanKugelhopf Pan
4
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
5
Mąkę, proszek do pieczenia, sól i sodę wymieszać w dużej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Umieścić masło w dużej misce; ubić mikserem ze średnią prędkością, aż będzie lekkie i puszyste. Stopniowo dodawać Pozostałe 1 1/2 szklanki cukru granulowanego, mieszaninę skórki i ekstrakt, ubijając do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
EkstraktEkstrakt
MasłoMasło
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodaj jajka, po 1 na raz, dobrze bijąc po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
8
Dodać mieszankę mąki i 1 szklankę maślanki na przemian do mieszaniny cukru, ubijając z małą prędkością, zaczynając i kończąc mieszanką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
9
Łyżka ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
10
Piec w temperaturze 350 przez 45 minut lub aż drewniany kilof włożony do środka wyjdzie czysty. Schłodzić na patelni 10 minut na stojaku z drutu; wyjąć z patelni. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
11
Aby przygotować glazurę, połącz cukier puder, 1 1/2 łyżki soku i 1 łyżkę maślanki w małej misce, mieszając, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
MaślankaMaślanka
GlazuraGlazura
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
12
Mżawka glazury na ciepłe ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
GlazuraGlazura
13
Udekoruj startą skórką cytryny po ustawieniu glazury, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
GlazuraGlazura
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn