Glazurowane Ciasto Malinowe
Przepis glazurowane ciasto malinowe mogą być wykonane w około 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu i w sumie 231 kalorii. Za 1,42 zł za porcję, dostajesz deser, który serwuje 8. Mieszanka masła, skrobi kukurydzianej, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Taste of Home ma 3 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Z łyżką wynik 22%, to danie nie jest takie super. Ciasto Malinowe Glazurowane, Malinowe Szkliwione Skrzydła, oraz Grillowany Kurczak Malinowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W małym rondelku połącz 2/3 szklanki malin i 2/3 szklanki wody. Dusić bez przykrycia przez 3 minuty. Odcedź maliny i wyrzuć nasiona; odłóż sok na bok.
W innym rondlu połącz cukier, skrobię kukurydzianą i pozostałą wodę, aż będzie gładka.
Dodaj sok malinowy. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia.
Zdjąć z ognia; dodać sok z cytryny. Super.
W małej misce ubij serek śmietankowy, masło i mleko na gładką masę.
Rozłóż na dnie i po bokach skorupy ciasta. Napełnij skorupkę ciasta pozostałymi malinami. Powoli polewaj jagody glazurą. Wstaw do lodówki do podania.
Polecane wino: Vin Santo, Późne żniwa Riesling, Lambrusco Dolce
Ciasto można łączyć z Vin Santo, Late Harvest Riesling i Lambrusco Dolce. Wszystkie te wina są słodkie, co jest ważne, ponieważ wino powinno być Zwykle słodsze niż jedzenie, które z nim łączysz. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Pink Moscato. Ma 4,9 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
![Boso Szampan Różowy Moscato]()
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!