Glazurowane Ciasto Ananasowe
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj glazurowanego ciasta ananasowego. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 4G tłuszczu i w sumie 228 kalorii. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 33 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, ekstrakt z wanillanu, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz Wegetariańskie dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Szynka Ananasowa Glazurowana, Szynka Glazurowana Ananasem, oraz Marchew Ananasowo-Glazurowana dla podobnych przepisów.
Instrukcje
Odcedź ananasa, rezerwując 1 łyżkę soku na glazurę. W dużej misce wymieszaj ananasa, sok z cytryny i masło.
Połącz cukier, mąkę i sól.
Dodaj do mieszanki ananasów; delikatnie wymieszaj, aby pokryć i odłóż na bok.
Linia a 9-w. patelnia do ciasta z dolnym ciastem.
Rozłóż mieszankę ananasa na kokosie.
Rozwałkuj pozostałe ciasto, aby pasowało do wierzchu ciasta.
Umieść na nadzieniu. Wykończenia, uszczelnienie i flet krawędzie.
Wytnij rozcięcia na górze.
Piec w temperaturze 400° przez 35-40 minut lub na złoty kolor. Schłodzić 20 minut na ruszcie.
Do glazury połącz cukier cukierniczy, wanilię i zarezerwowany sok ananasowy na gładką masę.
Rozłóż na wierzchu ciepłego ciasta.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.