Glazurowana rzepa i pasternak z syropem klonowym
Glazurowana rzepa i pasternak z syropem klonowym to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 207 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz bulion z kurczaka, olej roślinny, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Rzepa i pasternak szkliwione, Pasternak duszony z syropem klonowym i orzechami pekan, oraz Pieczona Dynia Zimowa I Pasternak Z Polewą Syropu Klonowego I M.