Glazurowana cebula perłowa z rodzynkami i migdałami

Glazurowana cebula perłowa z rodzynkami i migdałami
Szkliwiona cebula perłowa z rodzynkami i migdałami wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 207 kalorii. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Mieszanka octu winnego, śliwkowe migdały, cebula perłowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Spróbuj Jabłecznik-duszone udka kaczki z rodzynkami i perłową cebulką, Duszone udka z kurczaka z perłową cebulą, zielonymi oliwkami, złotymi rodzynkami i konserwowaną cytryną, oraz Szparagi gotowane na parze z czerwoną cebulą, migdałami i rodzynkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić garnek osolonej wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodaj cebulę i gotuj 3 minuty, aby poluzować Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
3
Odcedzić i lekko ostudzić.
4
Wyciąć końce korzeniowe z cebuli. Cebulę wycisnąć na końcu łodygi (cebula wyślizgnie się ze skórek).
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Połącz cebulę perłową, sherry, rodzynki, miód, wodę, masło lub margarynę i tymianek na ciężkiej dużej patelni. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło do bardzo niskiego poziomu i przykryj. Gotować na wolnym ogniu, aż płyn odparuje, a cebula zacznie karmelizować, często mieszając, około 45 minut. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Cebula PerłowaCebula Perłowa
MasłoMasło
RodzynkiRodzynki
CebulaCebula
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
MiódMiód
TymianekTymianek
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z ognia. Można przygotować 6 godzin wcześniej.
7
Odstawić w temperaturze pokojowej. Przed kontynuowaniem należy ponownie ogrzać na małym ogniu.
8
Migdały i ocet wymieszać z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
OcetOcet
CebulaCebula
9
Dodaj kilka łyżeczek wody, jeśli mieszanina jest zbyt sucha.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
10
Podawać na ciepło.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn