Gingery Rabarbar Kompot

Gingery Rabarbar Kompot
Need a SOS bezglutenowy i wegański? Gingery rabarbar kompot może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieprzu, złote rodzynki, krystalizuje imbir, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gingery kompot crunch, Kompot Z Rabarbaru, oraz Kompot Z Rabarbaru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz brązowy cukier, rodzynki, ocet,imbir, kapary, płatki czerwonej papryki, i czarny pieprzw średniej patelni. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
Brązowy CukierBrązowy Cukier
RodzynkiRodzynki
OcetOcet
KaparyKapary
ImbirImbir
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj rabarbar na patelni i wymieszać do herbu.Gotuj, wirując patelnię od czasu do czasu, dopóki Barbar jest miękki, a płyn jest syropowaty, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podawać kompot ciepłylub w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
4
DO przodu: kompot można zrobić 5 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
KompotKompot
5
Schłodzić; przykryć i schłodzić. Podgrzaćsto, w razie potrzeby, przed podaniem.

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Magazyn