Gingery Rabarbar Kompot
Need a SOS bezglutenowy i wegański? Gingery rabarbar kompot może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 215 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka pieprzu, złote rodzynki, krystalizuje imbir, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Gingery kompot crunch, Kompot Z Rabarbaru, oraz Kompot Z Rabarbaru dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz brązowy cukier, rodzynki, ocet,imbir, kapary, płatki czerwonej papryki, i czarny pieprzw średniej patelni. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż płyn zmniejszy się o połowę, około 5 minut.
Dodaj rabarbar na patelni i wymieszać do herbu.Gotuj, wirując patelnię od czasu do czasu, dopóki Barbar jest miękki, a płyn jest syropowaty, około 15 minut.
Podawać kompot ciepłylub w temperaturze pokojowej.
DO przodu: kompot można zrobić 5 dni.
Schłodzić; przykryć i schłodzić. Podgrzaćsto, w razie potrzeby, przed podaniem.