Gingersnaps W Czekoladzie

Gingersnaps W Czekoladzie
Gingersnaps pokryte czekoladą to bezmleczne przepis z 48 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 29 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 14%. Spróbuj Czekoladowe Gingersnaps, Czekoladowe Gingersnaps, oraz Gingersnaps Nadziewane Czekoladą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść blachę do pieczenia w lodówce, aby schłodzić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
2
Roztopić czekoladę w szklanej lub ceramicznej misce w 30-sekundowych odstępach, mieszając po każdym roztopieniu przez 1 do 3 minut. Ciasteczka zanurz w roztopionej czekoladzie i umieść na schłodzonej blasze do pieczenia. Powrót blachy do lodówki, aż czekolada jest ustawiona, co najmniej 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®1 Szklanka Przetworów Truskawkowych Smucker's® Lub Dowolnych Przetworów, Dżemów Lub Galaretek Smucker's®
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania1/2 Szklanki Niesolonego Masła (1 Kostka) W Temperaturze Pokojowej, Plus Więcej Do Posmarowania
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn