Gingersnaps
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 51 kalorii. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ziele angielskie, mielone goździki, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Gingersnaps, Gingersnaps, oraz Gingersnaps dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 F. Przygotuj dwa niezgrzane pieczenie o dużej wytrzymałości sheets.In średniej wielkości rondel, roztopić masło na średnim i kontynuować gotowanie tylko do momentu, gdy zacznie się brązowy.
Zdjąć z ognia, aby lekko ostudzić.W międzyczasie dokładnie wymieszać mąkę, sodę, sól, imbir, cynamon, goździki, ziele angielskie, czarny pieprz i cayenne razem w misce do mieszania.
Dodać brązowy cukier i dobrze wymieszać, aby uzyskać jednolitą suchą mieszaninę. Zrób dziurę w środku mieszanki mąki i dodaj jajko, melasę i cytrynę. Widelcem lub trzepaczką wymieszać jajko i melasę w małym otworze, a następnie użyć łyżki do mieszania i wymieszać je z mąką.
Dodać roztopione rumiane masło i wymieszać, aby ciasto. Powinien być gęsty i trochę tłusty. Używając zaokrąglonej łyżeczki, uformuj ciasto na małe kulki-powinieneś uzyskać łącznie około 32, więc uważaj, aby nie były zbyt duże.
Rozwałkuj kulki w cukrze, ułóż na blasze do pieczenia odstępy około 2 cali od siebie i piecz po jednym arkuszu na raz przez 8 do 10 minut w temperaturze 177°.ciasto powinno się rozprowadzić i pęknąć. Gdy pojawią się ciasteczka gotowe, wyjąć z piekarnika i przenieść do stojaka drucianego do ostygnięcia.