Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem

Gilbert Ganache - smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukrem bananowym i karmelizowanym bananem
Need a napój bezmleczny? Gilbert Ganache-smażone babeczki: czekoladowe babeczki Seltzer z Ganache, lukier bananowy i karmelizowany banan może być ogromny przepis, aby spróbować. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 782 kalorie, 3G białka, oraz 50 g tłuszczu każdy. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, czekolada, śmietanka sojowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Babeczki bananowe z lukrem Ganache, Pieczone babeczki bananowe z lukrem z masłem orzechowym Ganache, oraz Babeczki miodowo-bananowe z ganache Nutella dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dla cupcakes: Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F. Linia standardowa patelnia cupcake z 12 wkładek cupcake.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Gotowanie PolentyGotowanie Polenty
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Do średniej miski przesiać cukier, mąkę, kakao, sodę oczyszczoną i sól. Odstaw miskę na bok. W małej misce, ubić razem wody seltzer, Kawa, Olej, i wanilia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda GazowanaWoda Gazowana
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe OpcjonalnieDodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania1 łyżka Barwnika Spożywczego Red Velvet (np. Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Lub Według Uznania
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodać mokre składniki do suchych składników i ubijać, aż tylko włączone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
4
Dodać ocet i włączyć. Nie należy nadmiernie mieszać ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
5
Wypełnij wkładki cupcake 3/4 pełne i piec, aż wykałaczka włożona do każdej cupcake wychodzi czysty, 19 protokół. Ostudzić babeczki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokruszony Ser Manchego, Kilka GarściPokruszony Ser Manchego, Kilka Garści
Wyraźny Aromat MasłaWyraźny Aromat Masła
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
1
Podgrzać śmietankę sojową w podwójnym kotle na średnim ogniu, aż do gotowania na parze. Nie gotować. W osobnej misce wlać gorący śmietankę na czekoladę i odstawić na 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Sojowaśmietanka Sojowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
śmietanka Do Kawyśmietanka Do Kawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ubić śmietankę sojową i czekoladę, aż czekolada się stopi i 2 składniki są całkowicie połączone. Ganache powinien być gruby, ale nadal wylewany. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
śmietanka Sojowaśmietanka Sojowa
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
3
Na lukier: w misce miksera stojącego, ubić skracanie, margarynę i związek bananowy. Zeskrobać dno miski, aby upewnić się, że wszystkie składniki są dokładnie wymieszane. Na małej prędkości, powoli dodawać cukier trochę na raz. Po dodaniu cukru wymieszaj na średniej prędkości, aż wszystkie składniki połączą się i lukier będzie puszysty, około 2 minut. Wrzuć cały banan do lukru i pozostaw do wymieszania przez dodatkowe 2 minuty lub do momentu, gdy banan zostanie zmiksowany. Przy niskiej prędkości dodawaj mleko sojowe, aż do włączenia, trochę na raz, aż do osiągnięcia pożądanej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)Posiekane, Obrane Kwaśne Jabłka (około 5 średnich)
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
SoymilkSoymilk
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, ZmieszaneMielony Cynamon, świeżo Starta Gałka Muszkatołowa I Mielone Goździki, Zmieszane
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Umieścić lukier w torbie ciasta i odciąć 1/2 cala od końcówki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej300 Gramów (11 Uncji) Mlecznej Czekolady, Równomiernie Posiekanej
5
W małym rondlu roztopić brązowy cukier i margarynę na średnim ogniu. Gdy kryształy cukru całkowicie rozpuszczą się w roztopionej margarynie, dodaj rum i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
¼ Czubatej Szklanki Mąki¼ Czubatej Szklanki Mąki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać pokrojone banany i delikatnie wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
7
Niech dojdzie do wrzenia i zagęścić do pożądanej konsystencji.
8
Wyjąć z ognia i ostudzić.
9
Aby złożyć: zanurz wierzchołki każdej babeczki w ganache, aby cała góra babeczki była przykryta. Odstawić na 10 minut, aby ganache ułożył się na babeczce. Na każdej babeczce wyłożyć lukier bananowy i udekorować wierzch 2 plastrami karmelizowanych bananów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego1 Rożek Cukru Lodowego
Dodatkowe Plasterki Banana OpcjonalnieDodatkowe Plasterki Banana Opcjonalnie
Sznurek Do Butów LukrecjaSznurek Do Butów Lukrecja
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone

Składniki

11 funt cukinii,O cukrze cukierniczymO cukrze cukierniczym1dojrzały banandojrzały banan11 funt cukinii,związek bananowyzwiązek bananowy2dojrzałe banany, pokrojone w plastry 1/4 caladojrzałe banany, pokrojone w plastry 1/4 cala596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkidietetyczna soda kremowadietetyczna soda kremowa227Orzechy dowolne (posiekane)dobrej jakości czekoladadobrej jakości czekolada796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikakaokakao596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkikawa parzona mocna, chłodzonakawa parzona mocna, chłodzona2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimąkamąka796 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiolejolej8286 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterkido 2 średnich kiwi, obranych i pokrojonych w plasterki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)miód cytrusowymiód cytrusowy0(może być lub przeglądać)sól drobnasól drobna1776 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiwoda seltzerwoda seltzer113Orzechy dowolne (posiekane)śmietanka sojowa (zalecane: jedwab)śmietanka sojowa (zalecane: jedwab)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkimleko sojowemleko sojowe2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiŻółto-zielona lukrecja sznurkowataŻółto-zielona lukrecja sznurkowata1(może być lub przeglądać)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej6 uncji wysokiej jakości niesłodzonej czekolady, grubo posiekanej1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)128Orzechy dowolne (posiekane)nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)nie uwodorniona margaryna wegańska (zalecane: Earth Balance)340Orzechy dowolne (posiekane)nie uwodornione skracanie roślinne (zalecane: Earth Balance)nie uwodornione skracanie roślinne (zalecane: Earth Balance)11 funt cukinii,1 łyżka musztardy Dijon lub pełnoziarnistej1 łyżka musztardy Dijon lub pełnoziarnistej
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn