Gigantyczne Nadziewane Muszle Makaronu

Gigantyczne Nadziewane Muszle Makaronu
Gigantyczne nadziewane muszle makaronu mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Jedna porcja zawiera 304 kalorie, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.01 za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, sól i mielony pieprz, sos do makaronu, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest dobre. Spróbuj Nadziewane Gigantyczne Muszle, Nadziewane Gigantyczne Muszle Morskie Lub Manicotti, oraz Duże Makarony Nadziewane Muszelki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Skorupki makaronu gotować we wrzącej wodzie, od czasu do czasu mieszając, aż ugotują się przez, ale twarde do ukąszenia, około 8 minut; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać grzyby i czosnek w gorącym oleju, aż grzyby będą miękkie, o 7 protokół. Szpinak i tymianek wymieszać z mieszanką grzybową, doprawić solą i pieprzem. Gotować i mieszać mieszaninę, aż szpinak zwiędnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Usuń patelnię z ciepła i odsączyć nadmiar płynu; przenieść osuszoną mieszaninę do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
4
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Ser ricotta, 3/4 szklanki sera mozzarella i 1/2 szklanki parmezanu wymieszać ze szpinakiem; ponownie doprawić solą i pieprzem i nadziewać do skorupek makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
6
Ułóż nadziewane muszle w naczyniu do pieczenia o wymiarach 9x11 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Muszle NadziewaneMuszle Nadziewane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
7
Wlać sos do makaronu na muszle; top z 1/4 szklanki sera mozzarella i 1/4 szklanki parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
8
Piec w nagrzanym piekarniku, aż ser się rozpuści i skorupki będą gorące, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn