Ghirardelli ® Czekoladowy Budyń Chlebowy
Ghirardelli ® czekoladowy budyń chlebowy może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 91 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 501 kalorii, 9g białka, oraz 20 g tłuszczu. 177 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną gałkę muszkatołową, mleko, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 50%. Podobne przepisy to Ciasto Czekoladowe Pecan Ghirardelli, Ghirardelli Chocolate Caramel Brownies, oraz Ghirardelli Intense Dark Chocolate.
Instrukcje
W dużej misce, ubić razem mleko, jajka, masło, i wanilia.
W małej misce, wymieszać cukier, cynamon, gałka muszkatołowa, i kakao.
Dodać do mieszanki mleka i ubijać.
Dodać chleb, rodzynki i chipsy czekoladowe.
Przechowywać w lodówce przez 30 do 60 minut, aż chleb wchłonie większość płynu. Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 9 przez 13-calowe szklane naczynie do pieczenia.
Jeszcze raz wymieszać budyń chlebowy, aby równomiernie rozprowadzić chipsy i rodzynki.
Wlać do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Piec przez 1 godzinę, lub do zestawu.
Podawać budyń na ciepło, lub przechowywać w lodówce i podawać schłodzone.