Georgia Peach Trifle

Georgia Peach Trifle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Georgia Peach Trifle. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, śmietanę do bicia, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Georgia Peach Trifle, Ciasto Brzoskwiniowe Georgia, oraz Suflet Brzoskwiniowy Georgia dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając 2 szklanek mleka. Przykryć i schłodzić 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych8 Ciasteczek Owsianych Z Daktylami, Grubo Pokruszonych
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
2
Wrzucić pokrojone brzoskwinie z cukrem granulowanym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
3
Pokroić ciasto na 1/2 cala plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, RozmrożonegoPrzygotowany Bochenek Ciasta Funtowego Lub 1 Opakowanie (10-3/4 Uncji) Mrożonego Ciasta Funtowego, Rozmrożonego
4
Połówkę plasterków ciasta położyć na dnie drobnego naczynia lub głębokiej miski; polać równomiernie połową bourbona. Połówkę mieszanki brzoskwini równomiernie łyżka na plastrach ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Połowę budyniu rozłóż na brzoskwiniach. Powtórz z pozostałymi plastrami ciasta, bourbonem, mieszaniną brzoskwiń i budyniem. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)Whisky Bourbon (zalecane: Maker's Mark)
1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych1-1/4 Szklanki Mrożonych, Niesłodzonych Truskawek, Rozmrożonych
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
6
Ubij śmietanę na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż się spieni; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając, aż uformują się miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Cukierków Peachie-O5 Cukierków Peachie-O
Cytrynowy Budyń BłyskawicznyCytrynowy Budyń Błyskawiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
7
Rozłóż bitą śmietanę na drobnostce; posyp migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
Crostini Z Czosnkiem, OpcjonalnieCrostini Z Czosnkiem, Opcjonalnie
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Magazyn