Georgia Peach Trifle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj Georgia Peach Trifle. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.8 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 535 kalorii. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto, śmietanę do bicia, brzoskwinie i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni szkockiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co jest raczej złe. Spróbuj Georgia Peach Trifle, Ciasto Brzoskwiniowe Georgia, oraz Suflet Brzoskwiniowy Georgia dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać budyń zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, używając 2 szklanek mleka. Przykryć i schłodzić 5 minut.
Wrzucić pokrojone brzoskwinie z cukrem granulowanym.
Pokroić ciasto na 1/2 cala plastry.
Połówkę plasterków ciasta położyć na dnie drobnego naczynia lub głębokiej miski; polać równomiernie połową bourbona. Połówkę mieszanki brzoskwini równomiernie łyżka na plastrach ciasta.
Połowę budyniu rozłóż na brzoskwiniach. Powtórz z pozostałymi plastrami ciasta, bourbonem, mieszaniną brzoskwiń i budyniem. Przykryć i schłodzić co najmniej 2 godziny.
Ubij śmietanę na średniej prędkości mikserem elektrycznym, aż się spieni; stopniowo dodawaj cukier puder, ubijając, aż uformują się miękkie szczyty.
Rozłóż bitą śmietanę na drobnostce; posyp migdałami.