Genueńska Zupa Jarzynowa

Genueńska Zupa Jarzynowa
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na zupy, więc spróbuj genueńskiej zupy jarzynowej. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 384 kalorie, 12g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12 i kosztuje $1.83 za porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, pomidory z puszki, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Genueński Condijun, Minestron Genueński, oraz Gąbka Genueńska dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sortuj fasolę lima, odrzucając gruz. Wypłukać fasolę, umieścić w 3-do 4-quart patelni i dodać 1 1/2 kwarty wody. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zdjąć z ognia i odstawić na co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia PiżmowaPokrojona W Kostkę Cukinia, żółta Dynia I/lub Dynia Piżmowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
2
Fasolę odsączyć, dodać 1 1/2 litra wody i doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień,i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż fasola będą miękkie do ugryzienia, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Fasola odwadniająca; zapas płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
4
W międzyczasie przyciąć i wyrzucić koniec łodygi i twardą zieloną górę z poru; odkleić i wyrzucić twardą zewnętrzną warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
5
Por przeciąć na pół wzdłuż i przytrzymać pod zimną bieżącą wodą, przerzucając warstwy, aby dobrze spłukać. Cienko pokroić w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
6
W 8-do 10-quart patelni na średnim ogniu, często mieszać pancetta w 2 łyżki oliwy z oliwek tylko do kuleją, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Duże Szczypty Garam Masala2 Duże Szczypty Garam Masala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
7
Dodaj por, cebulę, seler i pietruszkę; mieszać często na średnim ogniu, aż warzywa zaczną brązowieć, 10 do 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm1 Mała Główka Kapusty Włoskiej Lub Pekińskiej Pokrojonej W Paski O Grubości 2,5 Cm
8
Na patelni, dodać 2 1/2 szklanki zastrzeżone Bean gotowania płynu (z wyjątkiem pozostałej do innych zastosowań lub wyrzucić), odsączone fasoli, bulion, pomidory z sokiem, ziemniaki, i marchew. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować, mieszając od czasu do czasu, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory W SokuPomidory W Soku
Pokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, UgotowanePokrojone W Plastry Obrane Ziemniaki, Ugotowane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Dodatki (opcjonalnie)Dodatki (opcjonalnie)
Dodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, OpcjonalnieDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
9
Dodaj kapustę, boćwina, fasola szparagowa, i cukinia; przykryć i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż wszystkie warzywa będą bardzo miękkie do ugryzienia, 20 do 25 minut dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szalotka Pokrojona W Cienkie PółplasterkiSzalotka Pokrojona W Cienkie Półplasterki
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego1-1/2 łyżeczki Przygotowanego Chrzanu, Odsączonego
6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar6 łyżek Startego Ostrego Sera Cheddar
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
10
Zupa Chochla równo do misek; łyżka 1 łyżka oliwy z oliwek i około 1/2 łyżki pesto alla genovese w każdej porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej1 Szklanka Suszonej Fasoli Białej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
ChochlaChochla
11
Podawać z pozostałym pesto oraz solą i pieprzem, aby dodać do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn