Andaluzyjskie Gazpacho to wegańskie zupa. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.27 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 150 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Lato. Jeśli masz pietruszkę, paprykę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Andaluzyjskie Gazpacho, Andaluzyjskie Gazpacho, oraz Klasyczne Andaluzyjskie Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej grill do średniej wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Plastry bagietki posmarować 1 łyżeczką oliwy z oliwek; grillować przez 30 sekund z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek
Bagietka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Pokrój 1 ząbek czosnku na pół; natrzyj nim chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Chleb
Sucha Przyprawa Rub
4
Połącz wodę, ocet z czerwonego wina, sól morską i czarny pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Winny Czerwony
Pieprz Czarny
Sól Morska
Woda
5
Dodaj pokrojoną w kostkę bagietkę do płynnej mieszaniny; moczyć 2-3 minuty. W blenderze, połączyć pomidory, 3/4 szklanki obrane, ogórek pokrojony w kostkę, 3 łyżki pokrojonej w kostkę żółtej papryki, 3 łyżki pokrojonej w kostkę czerwonej cebuli, 1 ząbek czosnku, 3 łyżeczki oliwy z oliwek i mieszaninę chleba, aż będzie gładka; schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka żółta
Całe Ząbki Czosnku
Oliwa Z Oliwek
Cebula Czerwona
Bagietka
Ogórek
Pomidor
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6
Dodaj sok z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok
Cytryna
7
Wlać 1/2 szklanki zupy do 6 misek. Top z 1 plastrem grillowanej bagietki, ogórkiem obranym i pokrojonym w kostkę, żółtą papryką pokrojoną w kostkę, czerwoną cebulą pokrojoną w kostkę i posiekaną natką włoskiej pietruszki.