Gazpacho III
Gazpacho III może być właśnie zupą, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przepis ma 170 kalorii, 5G białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. Na 1,43 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 27 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jeśli masz cebulę, ocet winny, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Z łyżeczką wynik 93%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory blanszujemy w garnku z wrzącą wodą przez około 15 sekund lub aż Skórki zaczną się obrać. Natychmiast wyjmij je z gorącej wody i zanurz w wodzie z lodem, aby powstrzymać je przed gotowaniem. Obrać, rdzeń i pokroić pomidory na kawałki 1/2 cala.
W dużym garnku, połączyć olej i ocet i ubijać razem dobrze.
Wlać sok pomidorowy, czosnek, sól i zmielony czarny pieprz i ponownie dobrze ubić.
Wmieszać pomidory, ogórki, cebulę i migdały i dokładnie połączyć wszystkie składniki. Przykryć i przechowywać w lodówce na noc.