Gazpacho
Gazpacho to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 zupa. Jedna porcja zawiera 171 kalorii, 3G białka, oraz 13g tłuszczu. Na $1.4 za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś ząbki czosnku, ogórki, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Lato wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest super. Spróbuj Gazpacho z homarem Maine: Gazpacho con Bogavante, Gazpacho Białe (Gazpacho Blanco), oraz Gazpacho dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pomidory wycedzić i zanurzyć we wrzącej wodzie na około 10 sekund, aby rozluźnić skórę.
Umieść pomidory w lodowatej wodzie, aby ostygły, a następnie zsuń Skórki.
Pomidory pokroić w 1/2 w poprzek i wycisnąć sok i nasiona do sitka nad miską. Zarezerwuj sok i wyrzuć nasiona. Puree 1/2 pomidorów w robocie kuchennym lub blenderze. Grubo posiekać pozostałe pomidory.
Przecierane i pokrojone pomidory Połącz w misce i dodaj zarezerwowany sok. Wymieszać ogórki, czerwona cebula, papryka, olej, ocet, czosnek, i papryka jalapeno. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Schłodzić przez co najmniej 1 godzinę przed podaniem. Podziel gazpacho na 6 misek do serwowania.
Posypać świeże zioła na miseczki do dekoracji, w razie potrzeby.