Garnek z czosnkowo-ziołowym winegretem

Garnek z czosnkowo-ziołowym winegretem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego Lucjana z winegretem czosnkowo-ziołowym. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 224 kalorie, 35g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.89 za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 21 minut. Mieszanka soli, oregano, filety z Lucjana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 89%, co jest znakomite. Spróbuj Pan-Seared Red Snapper with Citrus-Herb Relish, Czosnkowo-Ziołowy Lucjan Czerwony, oraz Tuńczyk zapiekany na patelni z cytrusowo-ziołowym winegretem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć sok z cytryny, wodę, czosnek, 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce; wymieszać trzepaczką. Stopniowo ubijać w 1 łyżce oleju. Wymieszać natkę pietruszki i oregano; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
WodaWoda
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Filety posypać 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
SólSól
3
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick pokrytej sprayem do gotowania na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj filety; gotować od 5 do 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryby będą łatwo płatki podczas testowania widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Rybę przełożyć na talerze; skropić winegretem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół1 Funt Ugotowanych Krewetek, Przekrojonych Wzdłuż Na Pół
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio rozbrzmiewa żywą gruszką i tropikalnymi owocami, zrównoważoną przez wyraźną kwasowość i elegancko wyrafinowaną świeżość. To wino o aromatach dojrzałych owoców pestkowych i cytrusów prezentuje smaki melona, nektaryny i cytryny Meyera, które wykończą się lekkimi i orzeźwiającymi.
TrudnośćNormalny
Gotowe W21 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia88
Magazyn