Garnek wieprzowy ze skórką z chleba kukurydzianego
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Potpie wieprzowe z Cornbread Crust spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 754 kalorie, 32G białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sól i pieprz, papryka chile, sos pomidorowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczona polędwiczka wieprzowa z szałwiową skórką z chleba kukurydzianego, Zapiekanka z kurczaka ze skórką z Filo, oraz Chrupiące Ciasto Z Kurczakiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Dodać mieszaninę wieprzowiny: w dużej patelni gotować cebulę i paprykę w oleju na umiarkowanie małym ogniu, mieszając, aż cebula zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodaj wieprzowinę i gotuj mieszaninę na umiarkowanym ogniu, mieszając i rozbijając wszelkie grudki, aż wieprzowina nie będzie już różowa. Wymieszać z sosem pomidorowym i pastą, kukurydzą, kminkiem, chili w proszku i mączką kukurydzianą, doprawić solą i czarnym pieprzem, do smaku i gotować na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, przez 30 minut. Łyżka mieszaniny do płytkiej zapiekanki 2 1/2-quart. Mieszaninę można przygotować 1 dzień wcześniej i przechowywać, przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
1 łyżeczka Suszonego Oregano, Plus Więcej Do Posypania
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
Słodka Cebula Maui Lub Vidalia, Grubo Posiekana
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Olej Roślinny, 1 łyżeczka Na Opakowanie
3
Dodać polewę: do miski przesiać mąkę, mąkę kukurydzianą, cukier i proszek do pieczenia, dodać masło, mleko i jajko, i mieszać ciasto, aż zostanie tylko połączone. Wymieszać w Monterey jack i papryki chile i upuść ciasto przez duże łyżki wokół krawędzi zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/3 Szklanki Melasy
2 Pieczone Czerwone Papryki, Posiekane
Ser Monterey Jack
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Śliwki Duszone Lub Inne Owoce
Pasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Olej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Piec potpie w środku rozgrzanego 400 stopni F. piekarnik przez 10 minut, zmniejszyć ogień do 350 stopni F i piec potpie przez 30 minut więcej.
Southern można połączyć z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.