Garganelli ze szparagami i serem Pecorino

Garganelli ze szparagami i serem Pecorino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Garganelli ze szparagami i serem Pecorino. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz szparagi, makaron garganelli, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Garganelli z dymką, szparagami i groszkiem, Szparagi z Pecorino i kozim serem Crostini, oraz Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Makaron ugotować we wrzącej wodzie z 1 łyżką soli koszernej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając dodatkowy tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól KoszernaSól Koszerna
MakaronyMakarony
WodaWoda
2
Drenaż.
3
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj olej do patelni, wirując, aby płaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać szparagi na patelni; gotować 3 protokół lub do crisp-tender, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzparagiSzparagi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodać bulion, skórkę z cytryny i czosnek na patelnię; gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 6 minut). Szparagi odstawić na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
SzparagiSzparagi
CzosnekCzosnek
BulionBulion
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj makaron, starty ser, sól, i pieprz; wrzucić dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
PieprzPieprz
MakaronyMakarony
SólSól
9
Miejsce o 1 1/4 szklanki mieszanki makaronu w każdej z 4 płytkich misek; top każdej porcji z 1 1/2 łyżeczki ogolonego sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
MakaronyMakarony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
TrudnośćŚredni
Gotowe W29 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn