Garganelli ze szparagami i serem Pecorino
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Garganelli ze szparagami i serem Pecorino. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 332 kalorie, 13g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Jeśli masz szparagi, makaron garganelli, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Garganelli z dymką, szparagami i groszkiem, Szparagi z Pecorino i kozim serem Crostini, oraz Insalata di fave e pecorino (sałatka ze świeżego bobu i sera pecorino) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować we wrzącej wodzie z 1 łyżką soli koszernej zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając dodatkowy tłuszcz.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni, wirując, aby płaszcz.
Dodać szparagi na patelni; gotować 3 protokół lub do crisp-tender, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z patelni; zachować ciepło.
Dodać bulion, skórkę z cytryny i czosnek na patelnię; gotować, aż płyn zmniejszy się do 1/2 szklanki (około 6 minut). Szparagi odstawić na patelnię.
Dodaj makaron, starty ser, sól, i pieprz; wrzucić dobrze.
Miejsce o 1 1/4 szklanki mieszanki makaronu w każdej z 4 płytkich misek; top każdej porcji z 1 1/2 łyżeczki ogolonego sera.