Borówkowe Obroty
Ten przepis służy 4 i kosztuje 44 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 161 kalorii, 3G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Jeśli masz mąkę, masło, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Borówkowe Obroty, Jabłko Borówka, oraz Borówka Mascarpone.
Instrukcje
Aby przygotować skórkę, lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
W maszynce umieścić mąkę, 2 łyżki cukru, serek śmietankowy, masło i sól; pulsować 5 razy lub do momentu, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek. Z włączonym procesorem dodaj wodę z lodem przez rynnę spożywczą, przetwarzając tylko do momentu połączenia (nie formuj kulki). Delikatnie wcisnąć mieszaninę w 3-calowe koło na wytrzymałej folii z tworzywa sztucznego; przykryć dodatkową folią z tworzywa sztucznego. Schłodzić przez 15 minut.
Podziel ciasto na 4 równe porcje; umieść każdą porcję między 2 arkuszami folii.
Zwiń każdą porcję w 5-calowe koło.
Umieść ciasto w zamrażarce na 5 minut lub do momentu łatwego usunięcia folii.
Aby przygotować nadzienie, połącz jagody i następne 4 składniki (jagody przez sok) w misce. Pracując z 1 porcją ciasta na raz, usuń folię z ciasta.
Ułożyć ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni i posmarować białkiem. Łyżka około 2 łyżki Borówki nadzienie na pół koła. Złożyć ciasto nad nadzieniem i nacisnąć krawędzie razem z widelcem do uszczelnienia.
Umieścić obrót na wyłożonej folią blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania. Lekko posmarować sprayem do gotowania i posypać 1/4 łyżeczki cukru. Przekłuj obrót widelcem. Powtórz procedurę z pozostałym ciastem, białkiem jajka, nadzieniem i cukrem.
Piec w 400 przez 15 minut lub do lekko rumiane.
Wyjąć z patelni i ostudzić na stojaku z drutu.
Uwaga: Podczas pieczenia spodziewaj się, że borówki trochę wyciekną ze skórki.