Garganelli z żołądkami: Gargati Coi Durei
Garganelli z żołądkami: Gargati Coi Durei może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 623 kalorie, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz liście rozmarynu, oliwę z oliwek, makaron jajeczny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%, co jest dobre. Spróbuj Garganelli z dzikiem Ragu, Garganelli z kaczką Ragu, oraz Garganelli ze szparagami i serem Pecorino dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój żołądki cienko, o grubości około 1/4 cala i dokładnie spłucz w zimnej wodzie. Pat dry.
W rondlu z grubym dnem z pokrywką podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek, aż będzie gorąca, ale nie będzie palić.
Dodaj szalotki i, za pomocą drewnianej łyżki, push szalotki przez olej i wokół dna patelni, aby tchnąć smak szalotki przez olej.
Dodać żołądki kurczaka, i gotować, obracając od czasu do czasu, aż złoty kolor brązowy ze wszystkich stron, o 5 do 7 protokół.
Dodaj czerwone Wino i kontynuuj gotowanie, aż wino zmniejszy się o połowę.
Dodać rozmaryn, szałwia i liść laurowy. Przykryć patelnię i niech gotować delikatnie, o 5 protokół.
W międzyczasie przynieś 6 litrów wody do walcowania w garnku do makaronu.
Wyjmij pokrywkę z rondla i zacznij dodawać bulion warzywny kawałek po kawałku, aby patelnia nigdy nie była sucha, aż cały bulion zostanie użyty.
Dodaj koncentrat pomidorowy, doprawić solą i pieprzem, i niech gotować 5 minut więcej.
Wrzuć świeży makaron do garnka z makaronem i gotuj aż do al dente.
Odcedzić makaron i wlać do miski wystarczająco dużej, aby pomieścić cały makaron i sos.
Skropić pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na makaron i wrzucić tak, że makaron są lekko pokryte.
Dodaj żołądek ragu, mając pewność, aby usunąć liście zatoki i szałwii, i podawać natychmiast.