Gardłosz pieczony z warzywami
Pieczony Gardłosz pomarańczowy z warzywami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 360 kalorii, 32G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 5,14 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz pod ręką pieprz, ryż, pomidor i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gardłosz Atlantycki z warzywami, Gardłosz Atlantycki Pieczony, oraz Gardłosz Atlantycki Pieczony dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pieprz cytrynowy i sól; posypać obie strony filetów.
Miejsce w 11. x 7-po. naczynie do pieczenia.
Połączyć grzyby, cebulę, pomidora i zielonego pieprzu; łyżka na filety.
Połączyć masło z sokiem pomarańczowym; polać rybami i warzywami.
Przykryć i piec w temperaturze 350° przez 20-25 minut lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
W razie potrzeby posypać serem.