Gardłosz Atlantycki Inspirowany Azją
Azjatycki Gardłosz Atlantycki może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.57 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 585 kalorii, 39g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka bułki tartej, filety gardłosza pomarańczowego, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest solidne. Spróbuj Pięknie pyszny chiński kurczak pomarańczowy z azjatycką sałatką, Gardłosz Atlantycki, oraz Gardłosz Włoski dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasiona sezamu gotować na dużej patelni ciężkiej na średnim ogniu, stale mieszając, aż złoty; ostudzić i wymieszać w bułce tartej.
W małym rondlu zagotować sos teriyaki i kolejne 4 składniki; zdjąć z ognia i ogrzać.
Jajka wymieszać z solą. Ryby pogłębiać w skrobi kukurydzianej; zanurzyć w mieszaninie jaj. Naciśnij breadcrumb mieszaniny na ryby.
Wlać olej na głębokość 1/4 cala do dużej ciężkiej patelni. Smażyć rybę na gorącym oleju 3 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Łyżka teriyaki mieszaniny nad rybą; dekorować, w razie potrzeby.