Gardłosz Atlantycki
Szorstkowłosy pomarańczowy z orzecha włoskiego jest pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 514 kalorii, 32G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na $5.05 za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, płatków pietruszki, pieprzu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to BBQ Chip-Crusted Orange Gardłosz Atlantycki, Gardłosz Atlantycki, oraz Gardłosz Atlantycki.
Instrukcje
Filety posypać solą i pieprzem.
Umieść mąkę i jajko w oddzielnych płytkich miseczkach. W innej płytkiej misce, połączyć orzechy włoskie, bułka tarta, nasiona sezamu i pietruszki. Zanurz rybę w mące, jajku, a następnie mieszaninie orzecha włoskiego.
Na dużej patelni na średnim ogniu, gotować ryby na maśle w partiach przez 2-3 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo widelcem. W małej misce ubić miód i sos sojowy; podawać z rybą.