Gardłosz Atlantycki W Stylu Śródziemnomorskim

Gardłosz Atlantycki W Stylu Śródziemnomorskim
Gardłosz Atlantycki w stylu śródziemnomorskim może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole receptury dania głównego. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 942 kalorie, 132g białka, oraz 36 g tłuszczu każdy. Na 22,86 zł / porcja, ten przepis okładki 48% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz oregano, cebulę, ząbek czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Gardłosz Atlantycki W Stylu Śródziemnomorskim, Pieczony Gardłosz Śródziemnomorski, oraz Pieczony Gardłosz Pomarańczowy W Stylu Włoskim.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 204°. wyłóż blachę do pieczenia folią.Lekko spryskaj folię nieprzywierającym sprayem.Przyprawiamy ryby po obu stronach koszerną solą i świeżo zmielonym pepper.In w średniej misce połącz fetę, śmietanę, czerwoną cebulę, czosnek, kapary, pomidory, skórkę cytrynową i oregano i mieszaj, aż dokładnie połączysz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Barwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I CzerwonyBarwnik Spożywczy W Formie Pasty Lub Płynu – Zielony, żółty, Niebieski I Czerwony
1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki1/4 Funta Grzybów Shiitake, Pokrojonych W Plasterki
Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)Przyprawa Grecka (zalecana: Wyspy Korzenne)
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Olej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim TłuszczuOlej Rzepakowy Do Smażenia W Głębokim Tłuszczu
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Na ImprezyNa Imprezy
2
W razie potrzeby dodać wino do mieszanki sera feta.Ułóż rybę na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszane Liście Sałat, Umyte I OdwirowaneMieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
Polewa serem na rybie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4
Piec, aż ryba jest po prostu gotowane przez, około 10-12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia59
Magazyn