Garbanzo-Nadziewana Mini Papryka
Garbanzo-Nadziewane Mini papryki to bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przystawka. Ten przepis serwuje 32 i kosztuje 23 centy za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 1G białka, 0g tłuszczu i w sumie 24 kalorie. Ten przepis z Taste of Home wymaga liści kolendry, octu jabłkowego, dodatkowych liści kolendry i wody. 26 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 20 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia niesamowite spoonacular wynik 87%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Nadziewane Mini Papryki, Mini Nadziewane Papryki, oraz Mini Nadziewane Papryki.
Instrukcje
Na suchej małej patelni opiekaj nasiona kminku na średnim ogniu 1-2 minuty lub do uzyskania aromatu, często mieszając.
Przenieś do robota kuchennego.
Dodaj fasolę garbanzo, kolendrę, wodę, ocet i sól; pulsuj, aż się połączą.
Łyżka do połówek pieprzu. Na wierzch z dodatkową kolendrą. Wstaw do lodówki do podania.