Garbanzo Bean Burgers
Garbanzo Bean Burgers jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 143 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz fasolę garbanzo, marchew, pasta tahini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest super. Podobne przepisy to Garbanzo Bean Burgers, Burgery Garbanzo, oraz Garbanzo Bean Brownies.
Instrukcje
Umieść fasolę garbanzo w misce robota kuchennego z papryką, marchewką, czosnkiem, czerwonym pieprzem chile, kolendrą, tahini, solą i pieprzem.
Umieść pokrywkę na robocie kuchennym i pulsuj 5 razy, a następnie zeskrobuj boki i pulsuj mieszaninę, aż zostanie równomiernie wymieszana. Jeśli mieszanina wygląda na suchą, dodaj oliwę z oliwek.
Przechowywać w lodówce Garbanzo Bean Burger mieszaniny przez 30 minut.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przygotuj blachę do pieczenia z pergaminem lub lekko nasmaruj sprayem do gotowania.
Uformuj schłodzoną mieszankę burger z fasoli garbanzo na paszteciki.
Piec 20 minut, następnie ostrożnie odwrócić hamburgery i piec 10 więcej minut, lub aż równomiernie rumiane.