Garbanzo Bean Burgers

Garbanzo Bean Burgers
Garbanzo Bean Burgers jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 139 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 143 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jeśli masz fasolę garbanzo, marchew, pasta tahini i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 98%, co jest super. Podobne przepisy to Garbanzo Bean Burgers, Burgery Garbanzo, oraz Garbanzo Bean Brownies.

Instrukcje

1
Umieść fasolę garbanzo w misce robota kuchennego z papryką, marchewką, czosnkiem, czerwonym pieprzem chile, kolendrą, tahini, solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
TahiniTahini
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Umieść pokrywkę na robocie kuchennym i pulsuj 5 razy, a następnie zeskrobuj boki i pulsuj mieszaninę, aż zostanie równomiernie wymieszana. Jeśli mieszanina wygląda na suchą, dodaj oliwę z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Przechowywać w lodówce Garbanzo Bean Burger mieszaniny przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bean BurgerBean Burger
4
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Przygotuj blachę do pieczenia z pergaminem lub lekko nasmaruj sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Uformuj schłodzoną mieszankę burger z fasoli garbanzo na paszteciki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bean BurgerBean Burger
6
Piec 20 minut, następnie ostrożnie odwrócić hamburgery i piec 10 więcej minut, lub aż równomiernie rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn