Galaretka Winogronowa-Glazurowany Dorsz Czarny

Galaretka winogronowa-glazurowany Czarny dorsz jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 321 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $3.3 za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz ocet balsamiczny, skórkę pomarańczową, galaretkę winogronową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Polane masło orzechowe i galaretki pączki ... z galaretką truskawkowo-rabarbarową Chia, Galaretka winogronowa MCP, oraz Galaretka Z Winogron Kardamonowych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść soję, galaretkę i ocet w małym rondlu na małym ogniu, mieszając, aż galaretka się rozpuści, około 1 minuty.
Niech glazura ostygnie,a następnie umieścić w zamykanej plastikowej torbie z dorsza. Marynować w lodówce około 1 godziny.
Rozgrzej brojlery. Blachę do pieczenia wyłożyć folią.
Wyjąć dorsza z marynaty i umieścić marynatę w małym rondlu.
Przełożyć dorsza na przygotowaną blachę do pieczenia. Doprowadzić glazurę do wrzenia i wyłączyć ogień.
Wyjąć 2 łyżki szkliwa z garnka, rezerwując resztę do serwowania i umyć dorsza szkliwem. Dusić dorsza około 5 cali od ciepła, szczotkowanie z dodatkowym szkliwem w połowie, aż po prostu gotowane przez, 5 do 7 minut w zależności od grubości ryby. Powinien czuć się po prostu jędrny w dotyku.
Wymieszać szalotki i skórki i posypać ryby.
Podawać z ryżem i zastrzeżoną glazurą.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.