Galaretka pieprzowo-imbirowa Glazurowana szynka

Galaretka pieprzowo-imbirowa Glazurowana szynka
Galaretka pieprzowo-imbirowa Glazurowana szynka jest bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przyprawa. Ten przepis służy 12. Jedna porcja zawiera 1001 kalorii, 74g białka, oraz 58 g tłuszczu. Na 2,22 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz Rieslinga, pieprz, nasiona kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Galaretka Pieprzowa-Glazurowana Marchewka, Wędzona szynka z galaretką z czerwonej papryki, oraz Slow Cooker Pepper Jelly Glazed Ham.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Dokonaj płytkich cięć w tłuszczu szynki 1 cal od siebie w wzór diamentu. Oliwę z oliwek i mielony pieprz natrzeć na szynkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
3
Umieść szynkę na stojaku na patelni o wymiarach 14 x 11 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fasola Cannelloni, OdsączonaFasola Cannelloni, Odsączona
4
Wlać wino na dno patelni, wymieszać z pieprzem i 3 dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)Kości Kurczaka Z Odrobiną Mięsa (grzbiety, Szyje, Skrzydełka Itp.)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Dodaj 4 szklanki wody. Patelnię luźno przykryć folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
6
Piec, przykryty, w 350 na dolnej półce piekarnika 2 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Tymczasem, doprowadzić Ginger ale do wrzenia w głębokiej jednostronnej patelni 12-calowy na średnim ogniu, i gotować 25 do 30 minut lub aż zredukowana do 3 / 4 Puchar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu LemoniadyPuszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
8
Wyjąć z ognia i wymieszać galaretką pieprzową, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
9
Szynkę i piec jeszcze 2 1/2 godziny lub do czasu, aż termometr mięsny zarejestruje 160 i szynka będzie karmelizowana, fastrygując co 30 minut mieszanką piwa imbirowego. (Szynka osłonowa z folią, aby zapobiec nadmiernemu brązowieniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu LemoniadyPuszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, OpcjonalniePieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
10
Wyjąć z piekarnika; przenieść do półmiska służącego, zastrzegając 2 filiżanki patelni kapie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Odstawić na 20 minut przed wyrzeźbieniem.
12
Do średniego rondla wlać zastrzeżone kapiele przez drobny sitko z siatki drucianej; tłuszcz odtłuszczony. Doprowadzić kapie do wrzenia na dużym ogniu, i gotować 12 do 15 minut lub aż płyn zmniejszy się do 3/4 szklanki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
13
Zdjąć z ognia; wymieszać z musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
14
Podawać z szynką i herbatnikami kukurydziano-Szczypiorkowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)Filety Z Pstrąga Jeziorowego (około Każdego)
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
15
Uwaga: aby przygotować 12-do 14-lb. w pełni ugotowana szynka z kością, zwiększyć galaretkę z czerwonej papryki do 1 szklanki, oliwę z oliwek do 2 łyżek., musztarda do 1 1/2 łyżki. i mielony pieprz do 2 łyżeczek. Przygotuj przepis zgodnie z zaleceniami, gotowanie mieszanki ginger ale 20 do 25 minut lub do zmniejszenia do 1 1/2 filiżanki w Kroku 3, rezerwując 3 filiżanki kapieli w kroku 4, i gotowanie zastrzeżone kapieli aż do zmniejszenia do 1 1/2 filiżanki w kroku sprawia, że 18 do 24 porcji. Czas pracy 15 min.; Łączny czas 4 godz., 55 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju2 Do 3 łyżek Posiekanych Krążków Papryczki Bananowej Lub Posiekanej Ostrej Papryczki Dowolnego Rodzaju
Galaretka PieprzowaGalaretka Pieprzowa
Puszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu LemoniadyPuszka Mrożonego Koncentratu Lemoniady, Rozmrożona Plus 3/4 Szklanki Rozmrożonego Koncentratu Lemoniady
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane4 Kromki Tostu Teksańskiego Lub Innego Białego Pieczywa, Tostowane
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
Przygotowana Musztarda, OpcjonalniePrzygotowana Musztarda, Opcjonalnie
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia26
Magazyn