Galaretka lemoniadowa z bazylią

Galaretka lemoniadowa z bazylią
Galaretka lemoniadowa z bazylią to bezglutenowe przyprawa. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Udaj się do sklepu i odbierz bitą śmietanę, sproszkowaną żelatynę, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wiele osób przygotowało ten przepis, a 123 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Galaretka lemoniadowa z bazylią, Masło Orzechowe I Galaretka Crunch Z Jagodową Lemoniadą, oraz Galaretka Bazyliowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać sok z cytryny, 11/2 szklanki (360 ml) wody i cukier do wrzenia. Mieszać do całkowitego rozpuszczenia cukru. Z grubsza oderwać liście bazylii i umieścić je w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Drobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan PrzygotowanyDrobno Starty świeży Lub Odsączony Chrzan Przygotowany
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
2
Wlać mieszaninę soku z cytryny na liście bazylii i niech strome przez co najmniej 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
3
Wlać sok pomarańczowy do małego rondla i posypać żelatyną na jego powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość AniołaJak Zazdrość Anioła
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
4
Pozostawić żelatynę do zmiękczenia przez 5 minut, a następnie podgrzewać patelnię na średnim ogniu, często mieszając, aż żelatyna całkowicie się rozpuści. Wyłącz ogrzewanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Odcedzić bazylii z soku z cytryny i ubić sok do mieszaniny żelatyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Cukierki Dla KarłówCukierki Dla Karłów
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru1 łyżka Gruboziarnistego Czerwonego Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Wlać płyn do sześciu małych filiżanek lub naczynia 1-quart (1-L). Przechowywać w lodówce przez 2 godziny, lub do miękkiego zestawu.
7
Udekoruj bitą śmietaną i liśćmi bazylii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)Owocowy Roll-up (polecamy: Fruit By The Foot)
1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii1 Szklanka Mocno Upakowanych Liści Bazylii
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn