Fusilli z pistacjowym Pesto
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Fusilli z pistacjowym Pesto. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 339 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka ząbków czosnku, liści bazylii, makaronu fusilli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać pistacje można śledzić to danie główne z Jeżyna Chmurka ciasto z pistacjami jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 73%, co jest solidne. Spróbuj Fusilli Z Pesto Szpinakowo-Orzechowym, Pesto Szpinakowe Fusilli, oraz Fusilli z pesto z grochu i wędzoną mozzarellą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Odcedzić makaron przez sito nad miską, rezerwując 1/4 szklanki wody makaronu. Makaron opłukać zimną wodą; odcedzić.
Połącz bazylia, 3 łyżki pistacji, olej, sól i czosnek w robocie kuchennym. Proces aż do gładkiej, skrobanie boków.
Przenieść mieszaninę bazylii do dużej miski; wymieszać ser i zarezerwowane 1/4 szklanki wody makaronu do mieszaniny bazylii.
Dodać makaron i pomidory do mieszanki bazylii; wrzucić delikatnie do herbu.
Posypać pozostałą 1 łyżką pistacji.
Podawać z cytrynowymi klinami, w razie potrzeby.