Hot Artichoke Dip

Hot Artichoke Dip
Hot Artichoke Dip to bezglutenowe hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 62 kalorie. Na 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz majonez, paprykę pieprzową, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 8%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Nashville Hot Chicken Dip, Dip Krabowy Z Karczochami, oraz Dip awokado ze szpinakiem i karczochem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Lekko posmarować średnie naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać ser, majonez i śmietanę. Wymieszać z karczochami, zieloną cebulą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Do BiciaKrem Do Bicia
Zielona CebulaZielona Cebula
KarczochKarczoch
MajonezMajonez
Po 12 Opakowań) Groszek Mrożony, RozmrożonyPo 12 Opakowań) Groszek Mrożony, Rozmrożony
SerSer
3
Dobrze wymieszać i przenieść do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec 25 minut w nagrzanym piekarniku, aż lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn