Fusilli z pikantną kiełbasą z kurczaka, pomidorem i serem Ricotta
Fusilli z pikantną kiełbasą z kurczaka, pomidorem i serem Ricotta może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 585 kalorii, 31g białka, oraz 27 g tłuszczu. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka czosnku, fusilli, płatki czerwonej papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Kurczak, brokuły i pomidorki wiśniowe Fusilli, Fusilli Z Surową Cukinią, Mascarpone I Ricottą, oraz Fusilli z kurczaka ze szpinakiem i serem Asiago dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej, głębokiej patelni rozgrzej olej na umiarkowanym ogniu.
Dodać kiełbasę i gotować, obracając, aż rumiane i gotowane przez, o 10 protokół.
Wyjąć kiełbasę i, gdy jest wystarczająco chłodny do obsługi, pokroić ją w plastry 1/4 cala.
Wylać wszystko oprócz 1 łyżki tłuszczu z patelni.
Zmniejszyć ciepło do umiarkowanie niskiego poziomu.
Dodać cebulę na patelni i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować 30 sekund dłużej.
Dodaj wino i doprowadzić do gotowanego na wolnym ogniu.
Dodać kiełbasę, pomidory, wodę, rozmaryn, płatki czerwonej papryki i 1/4 łyżeczki soli i doprowadzić do duszenia. Gotować, mieszając od czasu do czasu, przez 10 minut. Wymieszać natkę pietruszki.
Tymczasem, w dużym garnku wrzącej, osolonej wody, gotować fusilli aż tylko gotowe, o 13 protokół.
Odcedzić i wymieszać z sosem, ricottą i pozostałą 1/4 łyżeczki soli.
Rekomendacja wina: kwasowość pomidora i pikantność kiełbasy najlepiej nadają się do czerwonego wina z miękką taniną i dobrą kwasowością. Spróbuj sangiovese z Toskanii, takich jak Chianti Classico lub Rosso di Montalcino lub poszukaj wersji z Kalifornii.