Zabawa Karnal (wołowina i brokuły) wymaga około 50 minut od początku do końca. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,06 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 485 kalorii, 11g białka, oraz 8G tłuszczu. Mieszanka wody, oleju roślinnego, sosu ostrygowego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 5 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Ciasto Wołowe Z Brokułami, Wołowina i brokuły, oraz Wołowina i brokuły.
Instrukcje
1
Umieścić stek w misce; top z mielonej cebuli, czosnek, i 1 łyżka sosu sojowego. Wymieszać do pokrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Przynieś ryż i 4 szklanki wody do wrzenia w rondlu na dużym ogniu. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego, przykryj i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Rozgrzać olej roślinny na patelni na średnim ogniu; gotować i mieszać pędy bambusa, grzyby, 1/4 szklanki zielonej cebuli, zielona papryka, płatki czerwonej papryki, i 3 łyżki sosu sojowego w gorącym oleju, aż zielona papryka jest lekko miękka, 4 do 5 protokół.
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Podgrzej sos ostrygowy w rondlu na średnim ogniu; powoli mieszaj mieszankę skrobi kukurydzianej, aż sos się zagęści, 3 do 5 minut. Wymieszać mieszaninę sos ostrygowy do mieszaniny stek; posypać 1/4 szklanki zielonej cebuli. Gotuj mieszaninę steków, aż sos się zagęści, 7 do 8 minut.