Fudge Pops

Fudge Pops
Need a deser bezglutenowy? Fudge Pops może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 13. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 109 kalorii. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz gotować i podawać mix budyń czekoladowy, cukier, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Fudge Ice Pops, Chocolate Fudge Pops, oraz Fudge Brownie Pops dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu na średnim ogniu, połączyć budyń, mleko i cukier; doprowadzić do wrzenia. Gotować i mieszać przez 2 minuty. Ostudzić przez 30 minut, często mieszając. Złożyć w śmietanie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Wlać do plastikowych form lub 3-oz. kubki papierowe; top z uchwytami lub włóż pałeczki Popsicle do kubków. Stać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patyczki Do LodówPatyczki Do Lodów
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje13
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn