Need a wegetariańska przystawka? Frytki z zieloną fasolą z pikantnym majonezem może być spektakularny przepis, aby spróbować. Na 1,07 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 587 kalorii. Ten przepis służy 4. Jeśli masz maślankę, chipotle chile, olej canolan i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Pikantne Frytki Z Zielonej Fasoli, Pieczone Frytki Z Zielonej Fasoli Asiago + Pikantny Pomidorowo-Bazyliowy Ketchup, oraz Taco z czarnej fasoli z pikantnym majonezem.
Instrukcje
1
Rozgrzać olej w średnim rondlu na średnim ogniu, aż osiągnie 375 na termometrze do głębokiego smażenia. Zmniejsz ciepło do niskiego, jeśli zrobi się zbyt gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
Patelnia Z Sosem
2
W międzyczasie połączyć majonez i chipotle w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez
Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Wymieszać 1/2 szklanki mąki, mąki kukurydzianej, sól, i pieprz w średniej misce. Pozostałą 1/2 szklanki mąki umieścić w drugiej misce i maślanki w trzeciej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Mąka Kukurydziana
Pieprz
Mąka Uniwersalna
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Praca z około 10 fasoli na raz, ziarna pyłu z mąki, zanurzyć w maślance, a następnie pogłębiać w mieszaninie mąki kukurydzianej, rozbijając grudki od siebie w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Maślanka
Mąka Kukurydziana
Fasola
Mąka Uniwersalna
Pasek Skórki Cytrynowej
5
Ostrożnie wrzuć fasolę do gorącego oleju, obracając, aby nie przywierały. Smażyć fasolę na złoty kolor, około 3 minut, zwiększając lub zmniejszając ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać olej w temperaturze 35
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola
Olej Do Smażenia
6
Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś fasolę na tacę wyłożoną papierowymi ręcznikami.