Frytki Z Grzybami Portobello
Portobello frytki z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 254 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą panko, płatki pieprzu, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można go uznać za dość niedrogi, kosztujący około 1,92 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Pieczone Frytki Z Pieczarek Portobello, Portobello Mushroom Burger Z Domowymi Frytkami, oraz Rip Esselstyn ' s Portobello Mushroom Burger With Sweet Potato Fries dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej olej w frytkownicy do 350 stopni F.
Usunąć skrzela i łodygi od spodu grzybów i przyciąć krawędzie. Pokroić w paski 1/4 cala.
Zmierz mąkę na talerzu ciasta. W innym talerzu lub misce ciasto, połączyć panko, Parmigiano, pietruszka, płatki czerwonej papryki i sól i pieprz.
Grzyby zagrzebać w mące, następnie umyć jajkiem i na koniec w panko.
Pracując partiami, umieść panierowane plastry grzybów w gorącym oleju i smaż przez 3 do 4 minut, aż się zarumienią.
Osuszyć na wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy arkuszowej.