Frytki Z Grzybami Portobello

Frytki Z Grzybami Portobello
Portobello frytki z grzybami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 254 kalorie, 13g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą panko, płatki pieprzu, liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można go uznać za dość niedrogi, kosztujący około 1,92 zł za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Chrupiące Pieczone Frytki Z Pieczarek Portobello, Portobello Mushroom Burger Z Domowymi Frytkami, oraz Rip Esselstyn ' s Portobello Mushroom Burger With Sweet Potato Fries dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej olej w frytkownicy do 350 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Usunąć skrzela i łodygi od spodu grzybów i przyciąć krawędzie. Pokroić w paski 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4
Zmierz mąkę na talerzu ciasta. W innym talerzu lub misce ciasto, połączyć panko, Parmigiano, pietruszka, płatki czerwonej papryki i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Grzyby zagrzebać w mące, następnie umyć jajkiem i na koniec w panko.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bułka Tarta Panko Lub Mączka MacowaBułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Pracując partiami, umieść panierowane plastry grzybów w gorącym oleju i smaż przez 3 do 4 minut, aż się zarumienią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Osuszyć na wyłożonej papierowym ręcznikiem tacy arkuszowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn