Fruit of the Forest Pie

Fruit of the Forest Pie
Fruit of the Forest Pie może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.23 za porcję. Jedna porcja zawiera 340 kalorii, 5G białka, oraz 21 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka jabłek, jeżyn, truskawek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 46%. Spróbuj Babeczki owocowe lasu, Mrożona herbata Rooibos i owoce leśne, oraz Arne ' s Fabulous Fruit of the Forest Pie - możesz odtworzyć to wyjątkowe ciasto w domu dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
W misce wymieszać jabłka, truskawki, jeżyny, maliny i rabarbar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej1/2 łyżki Niskosłodzonej Konfitury Truskawkowej
Z 50 KaloriamiZ 50 Kaloriami
Świeże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietanaŚwieże Truskawki I Dodatkowa Bita śmietana
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Wlać sok z cytryny i posypać cukrem mieszankę owoców i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
4
Wyłożyć 9-calową patelnię z przygotowanym ciastem. Zamień mieszankę jabłkową w patelnię na ciasto. Przykryć pozostałym ciastem i szczypać i zaciskać krawędzie, aby uszczelnić Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Drobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do PodaniaDrobno Posiekane Orzechy Pekan, Plus Trochę Do Podania
5
Wytnij kilka otworów powietrznych w górnej części ciasta.
6
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupa będzie złoty i owoce są miękkie i bulgotanie, 30 do 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia15
Magazyn