Fruit Bruschetta
Przepis owoce Bruschettan jest gotowy w około 20 minut i zdecydowanie jest ogromnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Ta przystawka ma 56 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 28. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz serek, kawałki kęsa wielkości owoców, mandarynka segmenty pomarańczy, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 6 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular z 18%. Spróbuj Fruit Bruschetta, Owocowy Kozi Ser Bruschetta, oraz Sweet Summer Fruit Bruschetta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie.
Umieść plasterki ciasta funta na stojaku w patelni brojlerów. Broil z Topy 4 do 5 cali od ciepła 3 do 5 minut, obracając raz, aż światło złoty kolor.
Każdy plasterek posmarować około 2 łyżeczkami twarogu.
Pokrój plastry po przekątnej na pół, aby uzyskać 28 sztuk. Wierzch z pomarańczowymi segmentami i pożądanymi owocami.
Skropić syropem, posypać kokosem. Ułóż na półmisku.